Avís legal

Dades de l’entitat

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que la titularitat del lloc web www.periodistesgarraf.cat correspon a:

ASSOCIACIÓ DE PERIODISTES DEL GARRAF
RAMBLA DE L’EXPOSICIÓ, 61-69
08800 VILANOVA I LA GELTRÚ
BARCELONA
NIF: G65709354

Representació del lloc web

La pàgina web www.periodistesgarraf.cat és la web oficial de l’ASSOCIACIÓ DE PERIODISTES DEL GARRAF (en endavant APG) i en ella s’exposen continguts relacionats amb les activitats, els serveis, les notícies, etc. de l’entitat.

Ara bé, l’associació també permet la publicació de continguts als seus socis (tal com ofereix entre els seus serveis) que els signen sota el seu nom i cognom i n’assumeixen la responsabilitat. Això significa, per tant, que l’APG no comparteix necessàriament els articles i les entrades que publiquen els socis i van signades i classificades a la categoria que porta el seu nom. Així doncs, aquests continguts no representen l’entitat ni la seva junta ni al col·lectiu de socis que representa.

Normes d’ús

L’APG no es fa responsable dels continguts i comentaris afegits per terceres persones ni permet:

  • La publicació de qualsevol tipus de dada personal de terceres persones.
  • Incloure qualsevol tipus de contingut que atempti contra la seguretat de persones, espais o coses, incloent comentaris o convocatòries que es consideri que puguin degenerar en un risc per a aquesta seguretat.
  • Els comentaris no podran incloure publicitat de cap empresa, esdeveniment, producte o servei, ni contingut comercial de cap tipus, sense l’autorització prèvia expressa d’un administrador autoritzat del web.
  • Els usuaris hauran de seguir i respectar en tot moment les normes de participació i les polítiques de publicació de continguts i privacitat.
  • Els comentaris han de ser respectuosos amb la resta d’usuaris. No s’admetrà cap missatge que atempti contra la dignitat o els drets de les persones, que fomenti l’odi o la violència, o que sigui discriminatori per qualsevol motiu.
  • L’APG es reserva el dret d’eliminar qualsevol participació que no segueixi aquestes normes d’ús, així com els missatges amb informació falsa o calumniosa sobre l’APG que pugui afectar la seva reputació.

Propietat Intel·lectual

Els textos d’aquest lloc web estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor dels seus autors.

Queda totalment prohibida la seva reproducció, distribució o comunicació pública, total o parcial, sense l’autorització expressa de l’autor. Per això, l’entitat no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la pàgina web, sent una responsabilitat exclusiva de la persona que accedeix a ells o els utilitza.