Dissabte es lliuren els Premis Eugeni Molero de Periodisme

Eugeni Molero

El proper dissabte 9 de maig s’entregaran els renovats Premis Eugeni Molero de Periodisme, a partir de les 10.30 hores a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova. Els guardons consten de quatre categories: periodisme escrit; periodisme audiovisual; periodisme gràfic, i treballs realitzats per estudiants de Periodisme i Comunicació Audiovisual.

Cada premi està dotat amb 2.000 euros, excepte la categoria d’estudiants, amb 1.000 euros. Durant l’acte també es lliuraran els Premis d’Investigació Comarcal Albert Virella i Bloda.

Abans del lliurament dels premis, l’exconseller Joan Manuel Tresserras, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, parlarà sobre Cultura i comunicació a la Catalunya del segle XXI. Posteriorment hi haurà la conferència Mites i llegendes de la comarca del Garraf. Històries del territori, a càrrec de Bienve Moya.

L’acte de lliurament dels premis, conduït per Sixte Moral, està organitzat pel Consell Comarcal del Garraf en col·laboració amb l’Associació de Periodistes del Garraf.

  • Dia: Dissabte 9 de maig
  • Hora: 10.30 h
  • Lloc: Masia d’en Cabanyes (Vilanova i la Geltrú)

Deixa un comentari