El llibre de relats de l’APG es presenta a Sant Pere de Ribes

llibre_obert_pagines

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El llibre de relats publicat per l’Associació de Periodistes del Garraf, I gairebé viure i altres narracions, es presenta aquest divendres 3 de juliol, a les set de la tarda, a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes.

Els autors de l’obra són catorze periodistes de la comarca (Magí Fortuny, Alba López, Ernest Prunera, Maria Aluja, Lídia Gázquez, Montserrat Lago, Núria Araüna, Olga Borràs, Joaquim Domínguez, Xavier Grau, Lourdes Andrés, Míriam de Lamo, Josep Maria Matas i Andreu Castro), que han escrit catorze històries majoritàriament relacionades amb el periodisme i ambientades al Garraf, i que en bona part ofereixen una visió crítica de la professió.

El llibre es pot descarregar gratuïtament a la plataforma editorial online Bubok. Per accedir a l’obra només s’ha de clicar en aquest enllaç, escollir l’opció de descàrrega gratuïta i facilitar l’email per poder dur-la a terme. L’Associació també disposarà de còpies de l’obra en versió impresa el mateix dia de la presentació.

  • Dia: Divendres 3 de juliol
  • Hora: 19 h
  • Lloc: Biblioteca Manuel de Pedrolo (Plaça Maria Mercè Marçal 1, Sant Pere de Ribes)

Deixa un comentari