Els secrets de la web “Asco de vida”, nova xerrada de l’APG

Els creadors d’aquest insòlit portal explicaran les claus de l’èxit aconseguit, basat en petites vivències dels internautes

Dia: dijous 24 de gener a les 19h

Lloc: Centre Cívic La Geltrú (Pl de l’Associació Alumnes Obrers, S/N) a Vilanova i la Geltrú

GPS: 41.225179  1.731699

En un moment en què el missatge de l’emprenedoria és més present que mai a la societat, l’Associació de Periodistes del Garraf ofereix la possibilitat de conèixer com va néixer, com funciona i com evoluciona un projecte com Asco de Vida. Nascut fa més de 3 anys per oferir “aire fresc a internet”, ADV –inicials amb què la web és coneguda a la xarxa- ha aconseguit convertir petites vivències i anècdotes dels internautes en tot un fenomen 2.0.

Impulsat pels joves Álex Tomás i Rubén Lotina, ADV es basa en les aportacions dels usuaris, que expliquen les seves desgràcies, tràngols o mals moments en petits relats. Les històries no superen les tres línies d’extensió, i els creadors asseguren que la intenció fonamental és fer somriure altres internautes. A partir d’aquí, els usuaris poden compartir o votar aquestes històries, classificades en 10 àmbits diferents segons la temàtica (amistat, amor, estudis, sexe, diners, etc…). És precisament la gestió de totes aquestes aportacions la que ha convertit ADV en un projecte empresarial rendible, ja que la repercussió a la xarxa ha generat un volum de feina tant gran que ha superat les expectatives dels mateixos fundadors.

Com un programador informàtic i un dissenyador de pàgines web han aconseguit reinventar les seves professions? Quin és el secret per rebre milers d’històries que fan rendible un projecte basat en petits relats? L’Álex Tomás i en Rubén Lotina respondran aquestes preguntes i totes aquelles curiositats que giren entorn Asco de Vida.

 

Deixa un comentari