Els socis de l’APG tenen avantatges a Berga Resort

berga2

berga4

L’Associació de Periodistes del Garraf ha tancat un acord amb el complex turístic i esportiu Berga Resort, situat a Berga, al Pirineu Català.

Aquest resort disposa d’allotjaments com Bungalows (Superfície de 12 m2 + porxo), mòbil-homes (Superfície: 24 m2) i Xalets (Superfície de 36 m2 + altell), on s’admeten animals sota petició. A més, hi ha parcel·les de càmping per temporades o vacances.

Al centre hi ha ubicat un modern edifici wellness de 1.500 m2 dedicat al benestar, amb un circuit d’aigües complet. També compta amb l’Spaizen, un centre de salut, estètica i fisioteràpia amb cabines individuals i dobles.

El resort també té un centre d’esports amb pista de tennis, pàdel, poliesportiva, dues piscines d’estiu -una d’elles infantil amb jocs-. A més, hi ha sala fitness i es programen més de 80 classes dirigides per monitors especialitzats.

El complex disposa d’establiments de restauració i zona d’oci infantil amb sala de jocs, parc infantil exterior, saltipark interior amb tobogans i boles de colors, ludoteca, sala de festes amb karaoke, mini-club, servei d’animació i escoles esportives a l’estiu i al Nadal.

Els avantatges per als socis de l’APG

Amb el carnet d’associat a l’APG es pot gaudir dels següents beneficis:

Lliure accés a les instal·lacions esportives i infantils com piscines climatitzades cobertes, gimnàs i classes dirigides, piscines d’estiu, pistes de pàdel i tennis i saltipark pels petits.

Prioritat al fer una reserva.

Sortida sense presses (màx. 16h subjecte a disponibilitat)

Entrada 2 x 1 al circuit spa 90′

Aquests avantatges no són acumulables entre si ni amb altres ofertes ni promocions. Són vàlids durant el 2014, però no són vàlids en temporades de llarga estada. Són vàlids en reserva d’estada en allotjament o parcel·la de mínim 2 nits.

Deixa un comentari