Josep Carles Rius presenta el llibre ‘Periodismo en reconstrucción’

josep carles rius

El proper divendres 17 de març, el periodista Josep Carles Rius presenta el llibre Periodismo en reconstrucción. De la crisis de la prensa al reto de un oficio más independiente y libre, en un acte al Cafè del Foment Vilanoví, a les 19 h, organitzat per l’Associació de Periodistes del Garraf.

En el llibre, Rius repassa els darrers 40 anys de la professió, des de la premsa durant el franquisme al periodisme digital i les xarxes socials; examina la crisi dels mitjans de comunicació; analitza les iniciatives dels darrers anys que intenten la regeneració de l’ofici; reflexiona sobre els reptes del periodisme, i indaga en el seu futur.

Periodismo en reconstrucción es nodreix de l’àmplia experiència de Josep Carles Rius en diversos mitjans: actualment és president de la Fundació Catalunya Plural i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona; anteriorment havia estat sotsdirector de La Vanguardia, director de Público a Catalunya, i havia treballat a El Noticiero Universal, El Periódico i TVE. També va ser degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Presentació ‘Periodismo en reconstrucción’ 

  • Dia: Divendres 17 de març
  • Hora: 19 h
  • Lloc: Cafè del Foment Vilanoví (c/ Santa Madrona / pl. de les Cols, Vilanova i la Geltrú)

Deixa un comentari