La Nit Canallesca 2016 ja és a punt

copes de cava

El proper divendres 11 de març, celebrem una nova edició de La Nit Canallesca, el sopar dels periodistes del Garraf durant el qual distingim les persones i entitats que més han destacat en el darrer any en les categories de tasca social, cultura, gastronomia, esports, projecció exterior i, és clar, periodisme.

Enguany, la vetllada estarà conduïda pel periodista Maiol Roger i comptarà amb l’actuació musical de Xesca Fort i Maurici Grau, que presentaran el projecte Cançons contra la violència, becat per la Fundació SGAE.

El sopar-gala tindrà lloc al restaurant La Fitorra de l’Hotel Cèsar (carrer Isaac Peral, 4 de Vilanova). El preu és de 26 euros per a socis i sòcies de l’Associació de Periodistes del Garraf, i de 30 euros per a la resta.

L’assistència a la Nit Canallesca 2016 és oberta, però cal fer la reserva prèvia. Les persones registrades a la intranet de l’APG (i per tant amb dret a vot als premis) ho poden fer a lanitcanallesca.periodistesgarraf.cat. Les persones que no hi estan registrades han d’escriure a lanitcanallesca@periodistesgarraf.cat amb l’assumpte ‘Sopar Canallesca’. El termini per apuntar-s’hi finalitza el dilluns 7 de març.

El menú és el següent:

  • Entrant pica-pica: copeta de crema, salmó marinat, croqueta d’au casolanes, calamarcets fregits amb cítrics, manxego amb codony, i coca de brie i nous.
  • Plat principal: ànec lacat amb poma, o rossejat de fideus amb allioli, o fricandó de vedella amb salsa de carn i graten de patata
  • Postres: coulant de xocolata, o pastís de Sant Marc, o mel i mató amb nous

A banda de confirmar l’assistència, també s’ha d’escollir el plat principal i les postres.

La Nit Canallesca

  • Dia: Divendres 11 de març
  • Hora: 21.00 h
  • Lloc: Restaurant La Fitorra de l’Hotel Cèsar (Carrer Isaac Peral, 4 de Vilanova i la Geltrú)

Deixa un comentari