L’APG publica un llibre de relats per Sant Jordi

llibre_i gairebe viure

L’Associació de Periodistes del Garraf ha publicat un llibre de relats escrits per catorze periodistes de la comarca. I gairebé viure i altres narracions està format per catorze històries independents, moltes ambientades al Garraf, que majoritàriament ofereixen una imatge crítica de la professió en l’actualitat.

Els autors del projecte literari de l’APG són els periodistes Magí Fortuny, Alba López, Ernest Prunera, Maria Aluja, Lídia Gázquez, Montserrat Lago, Núria Araüna, Olga Borràs, Joaquim Domínguez, Xavier Grau, Lourdes Andrés, Míriam de Lamo, Josep Maria Matas i Andreu Castro.

Els relats parlen de personatges com en Jofre Escuradents, un aspirant a periodista que treballa de cambrer a Londres i torna a Catalunya per demostrar qui és i per conquerir la seva estimada Xènia, o com en Dani, que és mort però segueix entre els vius sense adonar-se de la seva nova realitat.

Descàrrega gratuïta

El llibre es pot descarregar gratuïtament a la plataforma editorial online Bubok. Per accedir a l’obra només cal clicar en aquest enllaç, escollir l’opció de descàrrega gratuïta i facilitar l’email per poder dur-la a terme.

L’APG també tindrà disponibles alguns llibres publicats en paper; les persones interessades en adquirir-ne un han de fer arribar la seva comanda a info@periodistesgarraf.cat.

Etiquetes:  ,

Deixa un comentari