Presentació de l’Anuari Mèdia.cat 2013 a Vilanova

El periodista Roger Palà i co-coordinador de l’Anuari Mèdia.cat presentarà aquest divendres al Café Foment de Vilanova i la Geltrú quinze reportatges en profunditat de temàtiques que durant l’any 2012 van ser silenciades pels mitjans de comunicació. A més, podrem fer una tertúlia amb ell per saber per què es produeixen els silencis mediàtics i si són inevitables.

La xerrada-presentació de l’Anuari Mèdia.cat, editat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils, serà:

Data: divendres 14 de juny del 2013
Hora: 19:00h
Lloc: Cafè Foment, cafeteria del Foment Vilanoví (Plaça de les Cols de Vilanova i la Geltrú)
Ponent: Roger Palà, periodista i co-coordinador de l’Anuari Mèdia.cat
Presenta: Miguel Ángel González Ayala, historiador i columnista al Diari de Vilanova
Organitza: Associació de Periodistes del Garraf

Alguns dels temes que tracta l’Anuari 2013 són:

En temps d’abundància informativa i ritme trepidant, el periodisme té el repte d’aportar continguts de qualitat per aquell lector que no en té prou amb la immediatesa i la superficialitat del tweet. La resposta que planteja l’Anuari Mèdia.cat a aquest repte és senzilla: tornar als orígens del periodisme clàssic. Una aposta per l’slow journalism o periodisme reposat, que passa per presentar continguts treballats, elaborats amb temps, amb dades sistematitzades i fonts plurals.

Per tercer any consecutiu, el Grup de Periodistes Ramon Barnils i l’observatori crític dels mitjans Mèdia.cat impulsen quinze reportatges d’investigació sobre quinze temàtiques que, durant l’any 2012, no van gaudir d’un espai significatiu en els mitjans.

Enguany, el pilar fonamental han estat els 434 micromecenes que, a través de la plataforma Verkami, han apostat per l’Anuari Mèdia.cat com una eina útil per posar una mica de llum sobre els silencis mediàtics.

Deixa un comentari