Salvador Alsius presenta el llibre ‘Com TV3 no hi ha(via) res’ a Vilanova

El proper dissabte 22 de maig, el periodista Salvador Alsius presentarà el llibre Com TV3 no hi ha(via) res al Foment Vilanoví, a les 12 h, en un acte organitzat per Llorens Llibres i l’Associació de Periodistes del Garraf.

A Com TV3 no hi ha(via) res més, publicat per Pòrtic Edicions, Alsius repassa els primers anys de la televisió pública, on va conduir els Telenotícies, a més de presentar diversos programes. Aquest exercici de memòria l’acompanya amb apunts sobre aspectes periodístics, polítics i lingüístics del projecte. A més, Alsius reflexiona sobre el futur de TV3.

L’acte estarà presentat pel periodista Francesc Escribano, exdirector de TV3 i actual director de la productora Minoria Absoluta.

Presentació de ‘Com TV3 no hi ha(via) res’

  • Dia: Dissabte 22 de maig
  • Hora: 12 h
  • Lloc: Foment Vilanoví (c/ Santa Madrona / pl. de les Cols, Vilanova i la Geltrú)

Salvador Alsius (Barcelona, 1948) va treballar a Diario de Barcelona, va ser sotsdirector del setmanari El Món, director i presentador de diversos programes a TVE, TV3 i Catalunya Ràdio, i col·laborador de diversos mitjans escrits.

Pel que fa a l’activitat acadèmica, ha estat professor de la UAB (1976-1983) i de la UPF (1992-2016), on va ser degà de la Facultat de Periodisme.

Alsius també va ser degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya (1997-2001) i vicepresident del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (2014-2020).

Deixa un comentari