Tot a punt per a la Nit Canallesca 2017

copes de cava

El proper divendres 12 de maig, celebrem una nova edició de La Nit Canallesca, però no una de qualsevol: la desena!

Durant la vetllada, els periodistes del Garraf premiarem les persones i entitats que més han destacat en el darrer any en les categories de tasca social, cultura, gastronomia, esports, projecció exterior i, és clar, periodisme.

Enguany, com a mestre de cerimònia comptarem de nou amb el periodista Maiol Roger, i l’actuació musical anirà a càrrec del grup de rock Trial (format per Magí Mestres, Seko Amell i Xavi Ribera), que tenen a punt un segon treball, Entre l1 i el 3.

El sopar-gala tindrà lloc al restaurant La Fitorra de l’Hotel Cèsar (carrer Isaac Peral, 4 de Vilanova). El preu és de 25 euros per a socis i sòcies de l’Associació de Periodistes del Garraf, i de 29 euros per a la resta.

L’assistència a la Nit Canallesca 2017 és oberta, però cal fer la reserva prèvia. Les persones registrades a la intranet de l’APG (i per tant amb dret a vot als premis) ho poden fer a lanitcanallesca.periodistesgarraf.cat. Les persones que no hi estan registrades han d’escriure a lanitcanallesca@periodistesgarraf.cat amb l’assumpte ’Sopar Canallesca’. A banda de confirmar l’assistència, també s’ha d’escollir el plat principal i les postres.

La Nit Canallesca

  • Dia: Divendres 12 de maig
  • Hora: 21.00 h
  • Lloc: Restaurant La Fitorra de l’Hotel Cèsar (Carrer Isaac Peral, 4 de Vilanova i la Geltrú)

Deixa un comentari