Trobada entre periodistes i responsables dels cossos policials al Garraf

A l’acte, que se celebrarà aquest dimecres al Centre Cívic de la Sardana, a Vilanova i la Geltrú, hi estan convidats tots els professionals de la comunicació de la comarca

Els màxims responsables dels cossos policials a la comarca es reuneixen aquest dimecres, 20 de març, amb els periodistes del Garraf. La trobada, de caire merament informal, començarà al voltant de les 19 hores al Centre Cívic de la Sardana, a Vilanova i la Geltrú.

L’acte està obert només a professionals del sector (us pregaríem que confirméssiu la vostra assistència). En la xerrada hi participaran la màxima responsable dels Mossos d’Esquadra al Garraf, la inspectora Rosa Gubianes; el cap de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú, l’inspector Dionís Ginés, i el cap de la comandància de la Guàrdia Civil a la comarca, el capità Alberto. L’objectiu de la jornada, organitzada per l’Associació de Periodistes del Garraf (APG), és apropar els tres cossos policials als periodistes de la comarca.

També es detallaran les competències de cada cos, les seves unitats especialitzades i el llenguatge i protocols que segueixen els agents durant una operació o detenció.

HORA: 18:45
LLOC: Centre Cívic de la Sardana, Vilanova i la Geltrú

IMPORTANT: L’ACTE ÉS MERAMENT INFORMAL I, PER TANT, NO ES PODRÀ REPRODUIR RES DEL QUE ES DIGUI EN ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ.

Deixa un comentari