Xerrada sobre els ‘off the record’ del 9N amb Albert Sáez, divendres 24 d’octubre a Vilanova

La consulta del 9-N, ara transformada en un procés participatiu, està generant una enorme quantitat d’informació. A l’hora de fer la seva tasca, a banda de filtrar declaracions, opinions o manifestos i observar els moviments dels diversos actors que hi participen, els mitjans han comptat amb un recurs tan antic com la professió: els ‘off the record’.

Per abordar la qüestió, l’Associació de Periodistes del Garraf organitza una xerrada amb el periodista Albert Sáez, director adjunt d’El Periódico de Catalunya. L’acte tindrà lloc divendres 24 d’octubre al Toc de Vilanova, a les 20 h, i serà presentat pel periodista Francesc-Marc Álvaro, columnista i editorialista de La Vanguardia.

 

Els ‘off the record’ del 9-N

Dia: divendres 24 d’octubre

Hora: 20 h

Lloc: TOC (Carrer de Sant Sebastià, 11, Vilanova i la Geltrú)

 

Albert SáezAlbert Sáez és director adjunt a El Periódico de Catalunya des del març de 2010 i col·labora en tertúlies de Catalunya Ràdio i TV3. Anteriorment havia estat president de la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació (2008-2010), secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat (2006-2008) i director adjunt del diari Avui (1998-2006).

A banda, Sáez exerceix de professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull des de fa 18 anys, on actualment dirigeix el Màster en Comunicació Corporativa Integral/Inforpress.

Deixa un comentari